Houten garages met zadeldak

Onze klassieke houten garages met zadeldak kunnen volledig op maat gemaakt worden.

Er is een enorme keuze in uitvoeringswijzer! De dakbedekking kan zowel met golfplaten als met shingles uitgevoerd worden. Voor de beplankingen zijn er verschillende mogelijkheden die gaan van onbehandeld grenenhout, onderhoudsvrij behandeld hout tot uitvoering in ceder.
Er kan bovendien gekozen worden tussen een dubbelopendraaiende poort en een kantelpoort.

Houten garages met plat dak

Ook onze moderne garages met plat dak kunnen volledig op maat gemaakt worden.

Er is een grote variatie in uitvoeringswijze mogelijk! U kan kiezen voor een model met dakrand. Wenst u het moderner en strakker? Dan kan u opteren voor een garage zonder dakrand. De beplanking kan ook gekozen worden uit duurzame materialen die gaan van onbehandeld grenenhout, onderhoudsvrij behandeld hout tot zelfs een uitvoering in ceder of paddouck.
U kan opteren voor een dubbelopendraaiende poort, een kantelpoort en zelfs een sectionaal poort.

Carports in hout

De stijlvolle carports van Vetrabo Gardendream worden volledig op maat gemaakt. Zij kunnen uitgevoerd worden als aanbouw aan uw woning of als vrijstaande unit. De gebruikte materialen worden onder druk geïmpregneerd waardoor ze onderhoudsvrij zijn.
Verdere afwerkingen, zoals een plafond of een zijwand in ceder met de nodige verlichting, kan volledig volgens uw wensen voorzien worden. spotjes of een zijwand, kan meer voorzien worden.

Uniek parkeren

Stijlvolle bescherming

Park in style prijzen