Onze tuinhuizen passen in elke tuin.

Ons gamma aan tuinhuizen, carports & garages staan hieronder uitgestald.
Deze modellen kunnen steeds naar uw eigen afmetingen geproduceerd worden. Ook de beschikbare houtsoorten kunnen gekozen worden.
Kortom, ons vakwerk kan naar jouw eigen stijl geproduceerd worden. Alles is maatwerk!

Naast deze modellen beschikken we over een team vakmanschap. Dit met 50 jaar ervaring! Daarom gaan zij alle uitdagingen aan om jouw gewenste model te realiseren.

Bekijk ons aanbod en vraag uw prijs op maat!

Eigen paneelsysteem

Dit paneelsysteem is de basis van al ons vakwerk.
De voorbije 50 jaar hebben we dit steeds geoptimaliseerd. Alle tuinhuizen, carports & garages worden hieruit geproduceerd.

Tuinhuis wandopbouw
Tuinhuizen wandopbouwWater-winddicht & oerstevig

Trend Line

De “Trend Line” geeft onze tuinhuizen weer die in een iets strakkere omgeving passen. Als u dus op zoek bent naar een moderne constructie, zal één van deze modellen voldoen aan uw wensen!

Classic Line

Bij de “Classic Line” richten we ons meer op de landelijke tuinen in een natuurlijke omgeving. Daardoor is het noodzakelijk om onze constructies in een landelijk jasje te produceren. En dat kan!

Een model op maat? Het kan ook!

Vraag naar een afspraak met één van onze adviseurs om uw gewenste model in kaart te brengen. Onze adviseurs staan zeer dicht bij de productie waardoor wij u op een vlotte manier van dienst kunnen zijn.

Zijn er reeds plannen opgemaakt door uzelf of uw architect? Stuur ze gerust door via het onderstaand contactformulier, wij zullen dit eerst aandachtig bekijken waarna wij u contacteren voor een afspraak!

  Naam*

  Straat en huisnummer*

  Gemeente en postcode*

  Tel*

  E-mail*

  Bericht*

  Bijlage